Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Marcela Bovio: "Kívánjatok nekem sok szerencsét!"

Hírt adott magáról a beteg énekesnő

2020. április 10. - Jurancsik Eszter

Marcela Bovióról decemberben írtuk meg, miszerint méhnyakrákban szenved. A mexikói származású, de évek óta Hollandiában élő énekesnő akkor azt mondta: kezeléseket kap és orvosa jó hírekkel bíztatja, illetve remélhetőleg mihamarabb maga mögött tudhatja ezt a szörnyű időszakot és visszatérhet a színpadra.

Még tavaly nyáron jelentette be a Stream of Passion egykori fronthölgye, hogy Dark Horse White Horse név alatt új együttest alapított, amelyben többek közt Jord Otto (ex-ReVamp, VUUR) is zenél. Azonban a projektet betegsége miatt szögre kellett akasztania.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy Marcela nem adja át magát az önsajnálatnak, az említett projekt éneksávjait rögzíti, hogy elterelje figyelmét a gondokról.

Most Facebookján újabb hírt adott magáról - a kemoterápiás kezelések következtében dús, vörösre festett haja kihullott, ám ahogy látni, újra nőni kezdett. A posztból kiderül: sokkal jobban érzi magát.

92791191_2960515807325281_9021879534563098624_o.jpg

"A jelenlegi haj-helyzet!  Oké, srácok, ez nekem nagyon nehéz, mert egyáltalán nem vagyok elégedett ezzel a rövid hajjal, amely csak egy picit göndör, de nem is afro, és nagyon furcsa... aarrgh! De arra gondoltam: csak ezt fogom kitenni, és felvállalom azt, ami most történik, nem fogom elrejteni."

- kezdte sorait Marcela, aki elárulta: májusban kivizsgáláson vesz részt, hogy az orvosok ellenőrizzék, mennyire volt eredményes a kezelés, amit kapott. 

"Reménykedem. Kívánjatok nekem sok szerencsét!"

- zárta sorait az énekesnő, aki a koronavírus kapcsán is üzent rajongóinak: maradjanak biztonságban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5815603458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása