Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Marcela Bovio bekeményít!

Izgalmas dologra készül az énekesnő!

2019. június 04. - Jurancsik Eszter

Marcela Bovio nemrégiben adott terjedelmes interjút, amelyet itt olvashattatok. A mexikói születésű énekesnő főleg szólókarrierjéről mesélt a beszélgetésben, legújabb hírlevelében azonban egy teljesen más dologról adott hírt fanjainak.

mb_1.jpg

Minden bizonnyal a metálrajongók emlékeznek, amikor 2016 végén Anneke van Giersbergen megalapította a VUUR nevű zenekart - Marcela is tagja volt eredetileg a formációnak, azonban 2017 áprilisában otthagyta a bandát, zenei különbözőségekre hivatkozva. 

A vörös hajú szépség azonban jóban maradt az együttes tagjaival, amelyben egyébként exférje, Johan van Stratum is gitározik. A mai hírlevélből kiderül: közös munka elé néz Ruben Wijga-val és Jord Otto-val - utóbbi zenész még mindig a VUUR tagja. Az új projekt neve Dark Horse White Horse lesz, és Marcela ígérete szerint "valami nagyon kemény dolog" lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7714878450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása