Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Így Karácsonyoztak a metálcsajok

Ünnepi képek kedvenceinkről

2017. december 27. - Jurancsik Eszter

AILYN

A Sirenia volt énekesnője kényszertávozását követően nem hagyta veszni tehetségét: nekünk adott interjújában a spanyol szépség elárulta: rengeteg terve van. Turnézott a francia Melted Space-szel, közös dalt készített az olasz Secret Rule-lal és fellépett a spanyol Déblerrel. Ailyn Karácsonykor is tündökölt, a képen párjával és kiskutyájával, Athinával látható.

 

FLOOR JANSEN

A finn Nightwish holland származású frontasszonya idén főleg pihenéssel töltötte az idejét, hiszen március 15-én megszületett a svéd Sabaton-dobossal, Hannes Van Dahl-lal közös kislánya, Freja. Ősszel az Ayreonnal lépett színpadra, de a Rakasta Joulua koncertsorozaton is hallhattuk énekelni. 24-én ezzel a képpel kívánt boldog Karácsonyt (pontosabban Yuletide-t, amely a pogány valláshoz köthető 12 napos ünnep):

 

 

CHARLOTTE WESSELS

450px-20170819_dinkelsbuhl_summer_breeze_delain_0166.jpg

A Delain énekesnője rendkívül sportos alkat: jógázik, fut, és természetesen az ünnep alatt sem hanyagolta a testedzést. A nyáron feleséggé vált holland pacsirta Karácsony másnapján felhúzta futócipőjét, férje, Thijs és egy barátnője társaságában gyűjtötte a kilométereket, ledolgozva így a kalóriákat. A képen bal oldalt látható Charlie.

 

 

MEREL BECHTOLD

A Delain mindig vigyori gitáros leányzója a Karácsonyban is megtalálta a metál-életérzést. Ezzel a vicces fotóval kívánt kellemes ünnepeket rajongóinak.

 

 

 

JEN MAJURA

Az Evanesence német gitáros lánya egy kedves, mosolygós képpel jelentkezett be 24-én, kezében egy mini gitárral posztolta ünnepi jókívánságait.

 

CRISTINA SCABBIA

A milánói Lacuna Coil frontasszonya tavasszal árulta el, hogy édesapja tavaly novemberi halála után számára nincs több Karácsony, se más ünnep. Azonban rajongói kedvéért egy szelfivel ő is jelentkezett, hogy így kívánjon boldog ünnepet a fanoknak.

 

SIMONE SIMONS

Művészi képet posztolt 25-én az Epica mezzoszoprán énekesnője, izzókkal a hajában láthatjuk a holland szépséget.

 

DIANNE VAN GIERSBERGEN

A 32 éves holland szoprán énekesnő számára nem alakult túlságosan jól a 2017-es év. Kimerültség és belső ellentétek miatt szeptemberben távozott a Xandriából, miután hetek óta nem tudott színpadra lépni a stresszból fakadó rosszullétei miatt. Kilenc nappal a kilépést követően elhunyt szeretett nagymamája. Ám az Ex Libris, amelyet 2004-ben alapított, gyógyírt jelentett a megtört lelkű szépségnek. Új lemezüket készítik, Dianne pedig ezzel a videóval köszönte meg rajongói támogatását:

 

MARCELA BOVIO

img_1117.jpg

A Stream of Passion egykori énekesnője egy karácsonyfadíszben ragyog együtt férjével, Johan van Stratummal - több nyelven is kellemes ünnepeket kívánt a rajongóknak a mexikói származású szépség.

 

LZZY HALE

qrk6vjk8_400x400.jpg

A Halestorm frontasszonya megmutatta karácsonyfáját a rajongóknak, amely hangszerei körében kapott helyet.

 

JULIET SIMMS

Az Automatic Loveletter egykori énekesnője férjével, Andy Biersackkal (Black Veil Brides) kettesben, meghitten ünnepelte a Karácsonyt. 

 

KOBRA PAIGE

399full-kobra-paige.jpg

A kanadai Kobra And The Lotus frontasszonya kiskutyáját is feldíszítette a Karácsony örömére, kis kedvence pedig feltehetőleg élvezte az ünnepi felhajtást.

 

AMANDA SOMERVILLE

Az Exit Eden alapítója határtalanul boldog: nemrégiben derült ki, hogy februárra várja ikrei érkezését, a csapat első lemeze pedig remek fogadtatásra lelt a rajongók körében. A képen párjával, Sander Gommans-szal és kétévs kislányával, Lana Elise-szel látható Amanda.

 

 

CLÉMENTINE DELAUNEY

Afféle egyszerű franciás elenganciával kívánt békés ünnepeket az Exit Eden pacsirtája, Karácsonyfája társaságában.

 

 

MARINA LA TORRACA

Az Exit Eden brazil születésű szépsége ezzel a bohém hangulatú fotóval csekkolt be Facebookján.

 

LIV KRISTINE

1747_artist.jpg

A norvég születésű énekesnő immár húga csapatában, a Midnattsolban dalol, jókora fityiszt mutatva ezzel exférjének, Alexander Krullnak, aki kidobta őt a közösen alapított Leaves' Eyesból tavaly áprilisban. Liv különleges koncertet adott 22-én, Nagoldban, a felvételen a Pie Jesu című karácsonyi klasszikust énekli csodálatosan Liv. 

 

ILIANA TSAKIRAKI ÉS MAXI NIL

25626121_1629288003784127_2436612663068715174_o.jpg

A csodás hangú, képzett operaénekesnő Iliana az Enemy of Realityből és a Jaded Star alapítója, Maxi Nil együtt buliztak Karácsony alkalmából barátaik körében, a kép tanúsága szerint pedig igen jól érezték magukat.

VICKY PSARAKIS

vp.jpg

A The Agonist énekesnője otthona melegében, forró kakaót kortyolgatva és filmeket nézve töltötte a Karácsonyt.

 

 MANUELA KRALLER

2012.jpg

 

A Xandria egykori énekesnője új projektet hozott létre régi barátjával, Tobias Guttal, amely a Valke Valo (finnül: fehér fény) nevet kapta. Egy demóval kívántak boldog Karácsonyt.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3813526711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása