Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dallal jelentkezik az Exit Eden!

2023. október 22. - Jurancsik Eszter

klippremier-exit-eden-paparazzi-08181209_1.jpg

Több, mint hatéves szünet után visszatér az Exit Eden. A csapatot négy tehetséges és gyönyörű énekesnő alapította 2017-ben, "Rhapsodies In Black" című albumukon olyan előadók dalait bújtatták metalköntösbe, mint Lady Gaga, Adele vagy a Depeche Mode.

Azonban egy kis változás történt az együttes háza táján - Amanda Somerville családi okok miatt kilépett, hiszen van egy nyolcéves kislánya, Lana Elise, és két ikerlánya, akiknek 2018 januárjában adott életet. Az énekesnő nehezen hozta meg ezt a döntést, de szíve továbbra is a lányokkal van - Clémentine Delauney, Anna Brunner és Marina La Torraca trióban folytatják a zenélést.

Ma a csapat bejelentette: október 24-én érkezik vadonatúj daluk, a Run - azonban nem tudni, hogy ez ismételten egy feldolgozás lesz, vagy saját szerzemény, az viszont a pár másodperces kliprészletben felbukkan Marko Hietala is, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2018240635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása