Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albumán dolgozik az Ex Libris

Dianne figyelme régi bandájára irányul

2017. október 23. - Jurancsik Eszter

Dianne van Giersbergennek nem alakult túl szerencsésen az elmúlt pár hónap. Először egészségi problémái miatt számos fellépését kellett lemondania a Xandriának, majd szeptember 13-án bejelentette, hogy gyengélkedése és a csapaton belüli feszültségek miatt elhagyja az együttest.

A drámai szoprán énekesnő kilépése körül kisebb dráma alakult ki, megszólaltak a formáció régebbi frontasszonyai, Manuela Kraller és Lisa Middelhauve is, valamint jó pár rajongó szerint a Xandriának itt kéne abbahagyni a zenélést.

ex-libris-53cb9a233cfda.jpg

Miközben a legénység az Aeverium frontlányával, Aeva Maurelle-lel készül lenyomni egy európai turnét, addig Dianne sem tétlenkedik. Folytatja az általa készített csodás ékszerek (Precious Metal) népszerűsítését, valamint kiderült, hogy 2004-ben életre hívott csapatával, az Ex Libris-szel új lemezen dolgoznak. A készülő korongról egyelőre nem árult el konkrétumokat a banda, ám a zenekar Facebook-oldaláról és a holland szépség Instagramjáról kiderült: hamarosan meglepetésekre számíthatnak a rajongók.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2313065312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása