Klippremier: Charlotte Wessels - Ode To The West Wind (ft. Alissa White-Gluz)

2024. szeptember 18. 16:06 - Jurancsik Eszter

charlotte_y_alissa.jpg

Charlotte Wessels pénteken jelenteti meg harmadik szólóalbumát "The Obsession" címmel. A holland művésznő elmondta: ez a lemez jóval keményebb hangzású lesz, mint korábbi munkái.

Eddig négy dalt mutatott be a nagyközönségnek az új albumról: The Exorcism, Chasing Sunsets, a Simone Simons (Epica) közreműködésével készült Dopamine, valamint a The Crying Room láttak napvilágot. A napokban bejelentette, hogy az ötödik kislemez, az Ode To The West Wind is megjelenik a lemez kiadása előtt, amely számban az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz is közreműködik.

"Örömmel mutatom be a The Obsession ötödik kislemezét, amely egy újabb együttműködés a csodálatos Alissa White-Gluzzal. Sok közös dalunk klasszikus költészetet idéz, és az "Ode to the West Wind" című legújabb dal Percy Shelley azonos című versén alapul. Shelley verse a természet megzabolázhatatlan erejét és az ember örökségéről való gondolatait tükrözi. A klipben az emberiség természetre gyakorolt hatását vizsgáltuk, ikonikus műalkotások újragondolásával, mint például Caspar David Friedrich "Vándor a ködtenger felett" és Raffaello kerubjai a Sixtusi Madonnáról, de szennyezéssel átitatva, szemétből készült szárnyakkal és mérgező hulladékkal borítva"

- vezette fel az újdonságot az énekesnő.

A dalhoz természetesen kisfilm is készült, amely a Charlotte-tól megszokott látványosságot és minőséget hozza, íme: 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5118494352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása