Klippremier: Charlotte Wessels - Chasing Sunsets

2024. június 13. 14:03 - Jurancsik Eszter

448321247_1025604718921360_4283324439235994886_n_cleanup.jpg

Hosszú hónapok csöndje után áprilisban tudatta rajongóival az egykori Delain-énekesnő, hogy harmadik albumán dolgozik, amely "The Obsession" címmel, szeptember 20-án tölti meg a boltok polcait. Charlotte azt is felfedte: a korong elődeinél - "Tales From Six Feet Under" (2021) és "Tales From Six Feet Under Vol II" (2022) - keményebb szerzeményeket vonultat majd fel. Zenészei nem mások, mint Timo Somers gitáros, Otto Schimmelpenninck Van Der Oije basszeros, Joey de Boer dobos - akikkel 2021 februárjában hagyták el a Delaint - valamint Sophia Vernikov billentyűs, az énekesnő pedig elmondta: boldog, hogy ezzel a csodás csapattal készíthette el új lemezét.

Az album első kislemezes tétele május 16-án jelent meg The Exorcism címmel, a mai napon pedig megérkezett a második klipes dal, a Chasing Sunsets.

"Amikor a Patreonon kiadtam a ´Chasing Sunsets´ első változatát, azonnal a kedvencem lett. Azóta nagyon sokat változott, ahogy az albumon dolgoztunk, nagyon boldog vagyok, hogy ma megoszthatom ezt a számot a világgal! A dalban az önfenntartás és a kapzsiság témája jelenik meg, amit a klipben is megjelenítettünk. Soha nem éreztem még ennyire úgy, mintha az Éhezők viadalában élnénk - ahol a világ egyes részein pazarló életmódot folytatnak az emberek, míg másokat a pusztulás vesz körbe és szenvednek. Ezt a témát dolgoztuk fel a klipben egy mesterséges, gyönyörű tájképen és stíluson keresztül, mindezt egy kietlen térben, égő fákkal bemutatva."

- vezette fel új dalát Charlotte.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1218425881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása