Album-és klippremier: Kittie - Fire

2024. június 21. 13:11 - Jurancsik Eszter

kittiebandjune2024new_638-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

13 éves szünet után, a mai nappal jelentetett meg új stúdióalbumot a kanadai Kittie, amelynek a "Fire" címet adták. A zenekar énekese, Morgan Lander korábban elmondta: ha valaki évekkel korábban azt mondja, hogy a banda új lemezt ad ki, kinevették volna.

A lányok 2023 őszén kezdtek el dolgozni Nashville-ben a dalokon, amelyek közül az elmúlt hónapokban négy dalt is hallhattunk ( Eyes Wide OpenWe Are ShadowsVulturesOne Foot In The Grave ), a mai nappal pedig az új albummal egy időben az ötödik kislemezes tétel is debütált, amely a korong címadó dala. 

Az elmúlt néhány évben 0-ról 100-ra tornáztuk fel magunkat, és szinte hihetetlen, hogy az összes munkánk, áldozatunk, fájdalmunk és diadalunk csúcspontja végre beteljesedett a hetedik stúdióalbumunk, a 'Fire' megjelenésével. Minden eddiginél nagyobb elszántsággal, céltudatossággal és lendülettel lángolunk, és reméljük, hogy ezek az összetevők minden szavunkkal visszhangra találnak, és hallhatóak az album minden hangjában. A 'Fire' nektek szól!

- írja a csapat a lemezről, alább pedig megtekinthető a Fire klipje:

kittiefirecd.webp

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6318432481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása