Klippremier: Kittie - One Foot In The Grave

2024. május 30. 15:58 - Jurancsik Eszter

kittiebandjune2024_638-ezgif_com-webp-to-jpg-converter_1.jpg

Kevesebb, mint egy hónapot kell várni a kanadai Kittie új albumára, amely "Fire" címmel, június 21-én kerül boltokba. 

Morgan Lander énekes nemrég elmondta: ha valaki tíz évvel ezelőtt azt mondja nekik, hogy valaha új lemezt adnak ki, minden bizonnyal kinevetik az illetőt, aztán mégis aktivizálta magát a zenekar. Morgan és a dobos Mercedes Lander mellett Tara McLeod maradt csak az elmúlt években, miután 2017-ben akkori basszerosuk, a 31 éves Trish Doan tragikus hirtelenséggel elhunyt. A csajok azt az Ivana "Ivy" Vujicot csábították vissza a bandába, aki 2008 és 2012 között egy ciklusban már erősítette őket, az új albumról pedig már három dal is megjelent - az Eyes Wide Open, a We Are Shadows és a Vultures.

A mai napon a negyedik felvezető is megérkezett, amely az One Foot In The Grave címet viseli.

"Ez egy lendületes, energikus dal a halálból való visszatérésről és a hamvainkból való feltámadásról, mondhatni, párhuzamban áll az utóbbi időben szerzett valóságos élettapasztalatainkkal. A múlt démonjainak elengedése, hogy újrakezdhessünk - olyan témák, amelyek mélyen rezonálnak velünk."

- írja a formáció az új szerzeményről.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5118417257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása