Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Fernanda Lira: "Sonia mindig a Crypta életének része marad!"

2023. július 27. - Jurancsik Eszter

 

60c0tcrypmage.jpg

A 2020-ban, a Nervosa ex-énekes Fernanda Lira által életre hívott Crypta tagja volt Sonia Anubis, aki 2022-ben másik csapata, a Cobra Spell kedvéért hagyta el a zenekart. Távozásakor Fernanda leszögezte: a szétválás békével zajlott le, és a tény, hogy a holland gitáros lány hivatalosan már nem a csapat tagja, nem befolyásolja barátságukat.

A napokban egy fesztiválon futott össze a két lány, Sonia ugyanis elment megnézni volt együttesének koncertjét. A buli után Fernanda érzelmes posztot írt Instagramjára, amelyben megerősítette: ha nem is szó szerinti értelemben, de Sonia mindig a Crypta tagja marad.

A mi kedves Sonia Anubisunk eljött a bulinkra, ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, miután különváltak az útjaink. Sejtettem, hogy ez egy nagyon érzelmes nap lesz számomra, és valóban az is volt. Ez a lány volt a Crypta első gitárosa, és mindig is a Crypta életének része marad! Az "Echoes of the Soul" egy nagyon fontos album a pályám során. Annyi mindenen segített túljutni, és megannyi álmomat váltotta valóra.

- kezdte sorait.

És ez nem lett volna lehetséges Sonia nélkül, hiszen ezt az albumot együtt írtuk. Már több mint egy éve úton vagyunk, hogy ezt a lemezt népszerűsítsük, és a dallamok több mint fele, amit minden koncerten hallhattok, az ő dallamai - bizonyos értelemben minden este velünk együtt lép színpadra, és ez különösen kedves érzés számomra. A From the Ashes refrénjének gitárdallamait, amelyeket annyira szeretsz, ő írta, és ezért nagyon tisztelem őt! Azt követően, Luana (Dametto, a csapat dobosa) és én megalapítottuk a zenekart, ő is csatlakozott, hárman voltunk a világ ellen, nagyon sokáig, csaknem egy évig, és boldogan építettük ezt a zenekart gyakorlatilag a semmiből. 

- folytatta, majd kitért arra is, miről diskurált barátnőjével - felelevenítették a közös emlékeket.

ezgif_com-webp-to-jpg_1_1.jpg

Sonia Anubis (balra) 2021-ben, a Crypta tagjaként 

Olyan büszke voltam tegnap, hogy felismertem, mennyire felnőttek voltunk ahhoz, hogy belássuk, a szétválás volt a legjobb megoldás akkoriban, de még felnőttebbek vagyunk most ahhoz, hogy megértsük, hogy ettől függetlenül valami csodálatos dolgot építettünk fel együtt.
Amikor megláttuk egymást, mielőtt bármit is mondtunk volna, csak sírni tudtunk, miközben összeölelkeztünk. Az öröm könnyei. Micsoda felszabadultság egy fejezet lezárása után találkozni, és látni, hogy csak a hála, a tisztelet és az őszinte törődés maradt. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fernanda Lira (@fefemetal) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1818180395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása