Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Delain: hamarosan érkezik a negyedik beharangozó!

2023. január 31. - Jurancsik Eszter

dl.jpg

A Delain 2021 februárjában drasztikus változásokon esett át. Martijn Westerholt alapítót leszámítva az összes tag lecserélődött, ugyanis a zenekaron belüli feszültségek nem tették lehetővé a további közös munkát. Charlotte Wessels énekesnőt az erdélyi Gyulafehérvárról származó Diana Leah váltotta, aki korábban elmondta: már régóta szeretett volna egy metal bandában énekelni.

A vérfrissítésen átesett csapat új albuma február 10-én, "Dark Waters" címmel tölti meg a boltok polcait, és eddig három videoklipes szerzeménnyel jelentkezett a formáció: először a The Quest and the Curse című dal jött ki, amelyben Diana bemutatkozott a nagyérdeműnek, ezt követte a Beneath novemberben, majd a Moth To a Flame január 10-én.

A banda ma adta hírül, hogy nemsokára érkezik a negyedik videoklipes dal - a formáció választása a Queen of Shadow című számra esett, és február 9-én hallhatják majd a rajongók.

Itt az ideje egy újabb meglepetésnek, kedves Delain-rajongók! Új albumunk, a "Dark Waters" megjelenése egyre közeledik, de szeretnénk még egy kicsit kedveskedni nektek egy újabb csodálatos dallal, ami jövő héten csütörtökön, február 9-én fog megjelenni! A "Queen of Shadow" az egyik legepikusabb dala az albumnak, és biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogjátok!

- írja Facebookján a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218038260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása