Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Budapestre jön a Delain!

2023. július 31. - Jurancsik Eszter

band-sofa.jpg

2021 februárjában az alapító Martijn Westerholt-ot leszámítva az összes tag elhagyta a holland Delain fedélzetét - a csapaton belüli ellentétek kezelhetetlenné váltak, így az énekesnő Charlotte Wessels, Otto Schimmelpenninck van der Oije és Timo Somers kereket oldottak.

Tavaly nyáron mutatkoztak be az új zenészek, a mikrofon új gazdája pedig az erdélyi születésű, de tinédzser kora óta Olaszországban élő Diana Leah lett, akivel a zenekar első közös albumát "Dark Waters" címmel idén februárban küldte boltokba.

A banda jövőre megtartja első turnéját új felállásában, Dark Waters Over Europe elnevezés alatt, a koncertkörút keretein belül pedig Magyarországra is ellátogatnak - a Barba Negrában mutatják be a "Dark Waters" dalait 2024. január 27-én, a jegyeket pedig holnaptól lehet beszerezni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4618183401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása