Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

DIANNE: hamarosan érkezik az első dal!

2023. január 20. - Jurancsik Eszter

320793416_5521597231301947_4942880547701428854_n.jpg

Tavaly volt öt éve, hogy Dianne van Giersbergen távozni kényszerült a német Xandria köreiből. Botrányoktól cseppet sem mentes kilépését követően másik csapatára, az Ex Librisre fókuszált, valamint folytatta csodás ékszereinek, a Precious Metal Jewelry-nek készítését is.

Szeptemberben jelentette be a holland tehetség, hogy ismét a zenét helyezi élete középpontjába, ugyanis szólóalbumot ad ki, projektje pedig egyszerűen csak DIANNE néven fut majd.

Néhány nappal ezelőtt azt is elárulta, hogy mikor érkezik első szóló dala - a szerzeményt, amely az After The Storm címet kapta, február 14-én debütáltatja az énekesnő, szólóalbuma pedig -amelynek megjelenési dátuma egyelőre még titok - a "Soulward Bound" címet viseli majd.

"Igen, Valentin-napon jön a kislemezem! Szándékosan esett a választásom erre a napra, szeretném kihangsúlyozni mindazt, amit a Xandriával megjelent utolsó dalunk, a Queen of Hearts Reborn megjelenése óta átéltem. Készen állok a szimfonikus metalban történő újjászületésemre!

- vezette fel első szerzeményének hátterét Dianne, aki azt is elárulta: természetesen videó is készül a szóban forgó tételhez:

Ez a tökéletes dátum arra is, hogy megajándékozzam szeretett rajongóimat az első dalommal és egy epikus, filmszerű videoklippel kényeztesselek benneteket! Tőlem Nektek, hogy továbbra is azt mondhassam: "köszönöm, hogy hisztek bennem és támogattok!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9618030726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása