Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Visszatér Dianne van Giersbergen - szólóalbumot ad ki az énekesnő!

2022. szeptember 14. - Jurancsik Eszter

14325570567_6158d7b289_b.jpg

Nemigen lehetett hallani mostanság Dianne van Giersbergenről, akinek neve elsősorban a Xandria kapcsán csenghet ismerősen, noha Ex Libris néven 2004 óta saját zenekart is vezet, valamint csodálatos ékszereket kreál Precious Metal név alatt.

Miután 2017 szeptember 13-án, botrányos körülmények között távozott a Xandria fedélzetéről, úgy tűnt, az Ex Librisnek szenteli minden kreativitását, azonban tegnap - pontosan öt évvel a nagy port kavaró kilépés után - egy Facebookos poszttal jelentkezett a holland énekesnő, amelyből kiderült: szólólemezzel örvendezteti meg rajongóit, amely kiadvány a szimfonikus vonalon mozog majd.

A történet folytatódik...

5 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon jött el az elkerülhetetlen pillanat, amikor meg kellett tennem azt a bejelentést, amely megváltoztatta az életemet. Ez egy olyan út volt, ami tele volt fentekkel és lentekkel, váratlan fordulatokkal. De bármilyen nehéz is volt, az élet ment tovább, és valami kivirágzott: ma büszkén és boldogan állok elétek, hogy bejelentsem: szimfonikus metal albumot készítek DIANNE név alatt.

- kezdte az énekesnő.

Izgatottan osztom meg veletek a borítótervemet és a vadonatúj logómat, mint ízelítőt az elkövetkezendőkből! Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elviszlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben végigmentem. Mesélek majd nektek az akadályokról, a félelmeimről, a sikerekről és a szívből jövő akaratomról, hogy folytassam a küldetésemet. Csatlakozzatok hozzám és járjátok velem együtt az utamat, bármi is legyen az, ami mögötte van! 

- invitálja rajongóit az utazásra Dianne, aki a fentieket olvasva hosszú távra tervez szóló projektjével.

306825370_653126049506045_8331877020236268523_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4017931073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása