Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dallal jelentkezett Dianne van Giersbergen - Unleash the Siren

2023. szeptember 27. - Jurancsik Eszter

376860352_885024229649558_1173881260963021869_n.jpg

Szimplán a "DIANNE" nevet viseli az Ex Libris és az egykori Xandria-énekesnő Dianne van Giersbergen szólóprojektje, akinek első önálló dala, az After The Storm februárban jelent meg. 

Korábban az énekesnő így nyilatkozott:

5 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon jött el az elkerülhetetlen pillanat, amikor meg kellett tennem azt a bejelentést, amely megváltoztatta az életemet. Ez egy olyan út volt, ami tele volt fentekkel és lentekkel, váratlan fordulatokkal. De bármilyen nehéz is volt, az élet ment tovább, és valami kivirágzott: ma büszkén és boldogan állok elétek, hogy bejelentsem: szimfonikus metal albumot készítek DIANNE név alatt.

Az is kiderült: az elkövetkező minimum öt évben rengeteg kislemezt kíván kiadni, tehát a holland énekesnő igencsak elkötelezte magát a szólózás mellett.

Néhány nappal ezelőtt újabb szerzeményt osztott meg Dianne, amely az Unleash the Siren címet viseli. 

Az "Unleash the Siren" egy bombasztikus, szimfonikus metal dal a poszttraumatikus stressz-szindrómával való megküzdésről és a bennünk lakozó démonokkal való szembeszállásról. Egy őszinte, szívből jövő történet diadalmas befejezéssel, egy gyönyörű, filmszerű klipben megörökítve.

- mesélte az új dalról Dianne, íme a hozzá készített videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr10018223229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása