Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Dianne - A Symphonic Tragedy

2024. március 14. - Jurancsik Eszter

374555505_879442296874418_1306277178420674511_n.jpg

A Xandriából hét évvel ezelőtt kilépett Dianne van Giersbergen tavaly jelentette be, hogy DIANNE név alatt indít új projektet. A képzett operaénekesnő tavaly februárban debütáltatta After The Storm című felvételét, majd szeptemberben érkezett az Unleash The Siren.

A holland szoprán elmondta: az elkövetkező minimum öt évre betáblázta magát, tele van tervekkel és ötletekkel, amelyeket kislemezek formájában kíván megvalósítani, ám nem hanyagolja el a 2004 óta működő Ex Librist, valamint folytatja a csodálatos ékszerek készítését is - a termékek Precious Metal név alatt futnak, és ITT tekinthetők/vásárolhatók meg.

A sokoldalú Dianne ma jelentette meg harmadik szerzeményét, amely egy gyönyörű dal, és az A Symphonic Tragedy címet viseli. Az énekesnőt több honfitársa is kisegíti a dalban: Arjen Lucassen gitárszólóival, Ferry Duijsens - akit az Ayreon, a VUUR és a Dear Mother kapcsán ismerhetünk - ritmusgitározik, illetve a Delain dobosa, Sander Zoer is kivette részét a munkából. Dianne természetesen dolgozik első albumán is, amely "Soulward Bound" címmel kerül majd boltokba, pontos dátumot azonban még nem tudni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7218354049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása