Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: "Floorral metal nővérek vagyunk!"

2022. november 22. - Jurancsik Eszter

fotojet_1_9.jpg

Október végén közölte rajongóival a sokkoló hírt Floor Jansen, miszerint mellrákkal diagnosztizálták. A Nightwish frontasszonya műtéten esett át, amelynek során eltávolították a daganatot, néhány nappal ezelőtt pedig megkönnyebbülve adta hírül, hogy a vizsgálatok eredményei szerint rákmentes, így nyugodt szívvel indulhatott turnéra csapatával, amely koncertsorozat 20-án startolt Belgiumban.

Ám nemcsak a rajongók aggódtak Floor egészsége miatt, hanem a szakmabeliek is. Tarja Turunen, a zenekar volt énekesnője most egy interjúban árulta el, hogy őt is megviselte kolléganője betegségének híre.

Tartjuk a kapcsolatot, most pedig még többet beszélünk, hiszen jött a szörnyű hír, hogy beteg. Azonnal írtam neki, habár akkor is kapcsolatban voltam vele, amikor a Nightwish tagja lett.

- kezdte sorait Tarja, akinek évek óta jó barátnője Floor.

Őszintén remélem, hogy jól van, minden rendben vele és boldog. Amikor Hollandiában van koncertem, mindig beugrik hozzám, és ez nagyon jólesik. Úgy érzem, hogy metal nővérek vagyunk, és támogatjuk egymást. 

floor-jansen-es-tarja-turunen-duett-a-mfv-on-09300649.jpg

Amikor a Nightwish tagja lettem, még kevés lány volt a metal színterén; a fesztiválokon jóformán én voltam az egyetlen. Manapság pedig hihetetlen, hogy milyen sok nő van ebben a műfajban. Odajönnek hozzám és beszélgetnek velem. Floorral is ilyen kapcsolat van közöttünk, és sok dolgot megosztunk egymással. 

A két énekesnő barátságát bizonyítja, hogy 2020 decemberében közös live-ot nyomtak az Instagramon, de korábban is énekeltek már együtt - igen emlékezetes volt az a 2013-as fellépés, amelynek alkalmával közösen énekelték az Over The Hills And Far Away-t.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8717985392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása