Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: "Csodálatos érzés boldoggá tenni az embereket!"

2022. november 14. - Jurancsik Eszter

315065387_216882280678510_6003068370537309128_n_1.jpg

"Best Of Tarja: Living The Dream" címmel egy igen terjedelmes válogatáslemezt küld a boltok polcaira december 2-ával Tarja Turunen, amely szólókarrierjét öleli fel.

Miután 17 évvel ezelőtt távozni kényszerült a Nightwish köreiből, bebizonyította, hogy egyedül is megáll a lábán, és a legmélyebb gödörből is ki lehet mászni. Nemcsak azon együttest kellett elhagynia, amely által a világ megismerte a nevét és hangját, de 2018 őszén egy agyvérzésen is átesett, valamint ezt követően alkotóművészi válságba is került, amikor legutóbbi nagylemezének, az "In The Raw"-nak a dalait írni kezdte. Mindezek ellenére Tarja nem adta fel, és elmondása szerint az élteti, ha az embereknek adhat valamit.

Hihetetlen, hogy a szólókarrierem már 15 éve tart. A válogatásalbumon a számomra legkedvesebb, legszemélyesebb dalok szerepelnek, és nagyon büszke vagyok arra, hogy kiadhatom ezt a lemezt. Szerencsésnek érzem magam, amiért azt csinálhatom, amit szeretek, hogy zenével foglalkozhatok. Csodálatos érzés boldoggá tenni az embereket! 

- lelkendezett a finn szépség, aki elmesélte azt is, milyen érzés volt összeállítani a kiadványt.

Hagytam, hogy a dalok magukkal ragadjanak.  A rock albumaim mellett más projektjeim darabjai is hallhatóak a lemezen. A változatosság az élet fűszere, és ezt a filozófiát próbáltam követni az elmúlt évek során. 15 év, tele gyönyörű emlékekkel, amiket fel kellett idéznem, így egy álom volt összerakni ezt az albumot. Remélem, hogy ti is legalább annyira fogjátok élvezni, ahogyan én!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1817978510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása