Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence: Amy Lee Jen Majura kirúgásáról: "Ez az egész nagyon bonyolult..."

2022. augusztus 16. - Jurancsik Eszter

fotojet_25.jpg

Májusban sokkolta az Evanescence rajongóit a hír, miszerint megváltak az őket 2015 óta erősítő gitárosuktól, Jen Majurától. A thai-német származású zenészlány akkor szűkszavúan csak annyit mondott, hogy nem az ő döntésének eredménye a távozás, később pedig kifejtette: megbántva érzi magát a történtek miatt, ugyanakkor az okokra nem tért ki. Az arkansasi zenekarban Jen helyét az ausztrál Sick Puppies tagja, Emma Anzai vette át.

A mai napon a Killer Guitar Rings-nek adott interjút Amy Lee, a banda frontasszonya, aki először tért ki Jen távozásának körülményeire - azonban az okokat ő sem fedte fel.

Nehéz konkrétumok nélkül beszélni erről. Mindannyian nagyon szeretjük Jent, jól éreztük magunkat vele egy csapatban. Nem is akarom úgy beállítani a dolgokat, mintha bármiféle negatív dolog történt volna! De néha egyszerűen egy fejezet véget ér, és tovább mész. Így tartod életben a zenekarodat. Bonyolult ez az egész, de a szívedre kell hallgatnod. Ha bízol a szíved szavában, a nap végén biztos lehetsz abban, hogy egy sokkal jobb helyre jutsz, mint hitted volna.

- mindösszesen ennyit fűzött hozzá a történtekhez az énekesnő, aki arról is mesélt, milyen az összhang közöttük és az új tag, Emma között:

298714942_605798320906717_1706202256214341512_n.jpg

Annyira boldogok és hálásak vagyunk! Emmával régi barátok vagyunk. Turnéztunk együtt már 2007-ben is, és ő egy kiváló zenész. Mindannyian rajongunk érte, és nagyon passzol a személyisége a miénkhez. Júniusban volt egy kisebb európai turnénk, aztán itthon is adtunk néhány koncertet, valamint két hete volt az első fotózásunk az új felállással. Már nem próbálok meg annyira irányítani a dolgokban, ahogy öregszem, néhány dolognak egyszerűen meg kell történnie.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7717909597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása