Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence: Jen Majura kilépett

2022. május 21. - Jurancsik Eszter

rma2yk6uvsl3j2wdxdpqxx-1200-80_1.jpg

Szomorú hír fogadta ma a Twitteren az arkansasi Evanescence rajongóit: itt jelentette be a csapat, hogy német származású gitárosuk, Jen Majura ugyanis elhagyta a formációt.

Ez egy nagyon különleges fejezet volt a zenekarban kedves barátunkkal, Jen Majurával, de úgy döntöttünk, eljött az ideje, hogy külön utakon folytassuk. Mindig szeretni és támogatni fogjuk őt, és nagyon várjuk, hogy láthassuk, mit csinál a jövőben! Nagyon hálásak vagyunk a szép időkért és a nagyszerű zenéért, amit a világ minden táján együtt játszottunk.

 - áll a zenekar hivatalos közleményében, amelyből pontosan nem derült ki, miért válik meg egymástól a zenészlány és az Amy Lee vezette banda, Jen még nem osztott meg semmilyen állapotfrissítést.

A gitáros lány 2015-ben Terry Balsamo helyét vette át az együttesben, és a 2017-es "Synthesis", valamint a 2021-es "The Bitter Truth" című albumukon már az ő játékát hallhattuk.

evanescence_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr517837027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása