Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Arch Enemy: "A kislemez-alapú munka nagyon jól működik!"

2022. augusztus 02. - Jurancsik Eszter

36150926803_0512c5fc92_b.jpg

Tíz nap múlva landol a boltok polcain az Arch Enemy legújabb albuma, a "Deceivers", amelyre öt évet vártak a rajongók a legutóbbi, "Will To Power" (2017) után. Eredetileg július 29-ére volt betervezve a lemez megjelenése, ám a csúsztatásra technikai okok miatt került sor.

Addig is a banda nem üldögélt tétlenül: kislemezeket jelentettek meg, elsőként a Deceiver, Deceiver-t tavaly októberben, amelyet decemberben a House Of Mirrors követett. Februárban érkezett a Handshake With Hell, májusban a Sunset Over The Empire, legutóbb pedig az In The Eye Of The Storm-mal örvendeztették meg a fanokat.

Nemrégiben a francia DUKE TV kapta mikrofonvégre a banda két szószólóját, Alissa White-Gluzt és Michael Amott-ot, akik elárulták: kimondottan szeretik a kislemez-alapú megjelenéseket, amely egyébként kiadójuk, a Century Media ötlete volt.

Szeretem a kislemezeket; tetszik ez az út. Amíg kijön egy album, addig szuper ötlet, hogy minden dalnak megadjuk azt az időt és figyelmet, amire szüksége van, ugyanis amikor az albumot írjuk és rögzítjük, minden dalra ugyanannyi időt és figyelmet fordítunk. Nem úgy van, hogy a két kislemez többet kap, mint a többi; minden dalnak teljes mértékben elkötelezzük magunkat. Szóval örülök, hogy több dal is megkapja ezt a fajta odaadó figyelmet és a közönségünknek is tetszenek.

- kezdte Alissa, majd Michael így folytatta:

Nagyon izgalmas, hogy egyenként adjuk ki a dalokat; ezekkel a videókkal, a streamekkel és ilyesmikkel együtt. Igazából ez nagyon, nagyon jól működik. És most az észak-amerikai turnénkon vettük észre, hogy a 'Handshake With Hell', a 'House Of Mirrors' és a 'Deceiver, Deceiver' szuper jól szóltak. A rajongóink együtt énekelték velünk őket, szóval nagyon klassz volt.

Korábban a csapat elmondta: minden egyes új albumnál magasra kerül a léc, mint dalszerzői, mind produceri oldalról, és amikor elmerülnek a kreatív folyamatokban, kizárják a külvilágot, hogy teljes mértékben a munkára koncentrálhassanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8117896047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása