Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Crypta: megvan a beugrós gitáros

2022. április 13. - Jurancsik Eszter

fotojet_27.jpg

Néhány nappal ezelőtt jelentette be a szomorú hírt a Crypta, miszerint holland származású gitárosuk, Sonia "Anubis" Nusselder elhagyja a formációt.

A három brazil lány - Fernanda Lira, Tainá Bergamaschi és Luana Dametto - elmondta: a szétválás barátsággal zajlott le, és a távozó Sonia is köszönetet mondott kolléganőinek a támogatásért - egyúttal azt is megtudhattuk, hogy a zenészlány másik projektjére, a tilburgi Cobra Spell-re kíván koncentrálni a jövőben.

Fernandáék nem sokáig búslakodtak, hiszen ma közösségi oldalaikon jelentették be, hogy megtalálták Sonia utódját, mégpedig hazai pályáról - az új tag neve Jéssica di Falchi, akinek Instagram-oldala arról árulkodik, hogy jó ideje tépi a húrokat. Igaz, egyelőre csak a koncerteken segíti ki a trióra fogyatkozott zenekart, de a lányok boldogok, hogy Jéssica velük tart a turnékra.

Jéssica di Falchi csatlakozik hozzánk a Crypta következő koncertjein és turnéjain. Nagyon boldogok és izgatottak vagyunk, hogy velünk tart az elkövetkező hónapokban! Jéssica még nem a hivatalos gitárosunk - egyelőre csak azt tudjuk megerősíteni, hogy velünk fog játszani a tervezett koncerteken. Az új gitáros kiválasztását nem kapkodjuk el! Már elemezzük néhány lány anyagát, és mivel ez egy fontos folyamat, nem akarjuk elsietni!

- kezdte sorait a banda, majd eképpen folytatták:

Most arra koncentrálunk, hogy Jessicával együtt felkészüljünk arra, hogy remek koncerteket adhassunk nektek, a rajongóinknak - egyébként emlékeztetünk titeket, hogy minden lefixált koncert és turné nem lesz lemondva - a menetrendünk változatlan marad, és minden normálisan zajlik majd! Már készülődünk, hogy hamarosan színpadra léphessünk, és a következő hetekben megosztunk veletek néhány videót erről a folyamatról. Isten hozott, Jéssica!

- áradozott a csapat, Jéssica pedig eképpen köszönte meg a bizalmat:

Rendkívül megtisztelőnek érzem, hogy ilyen kiváló zenészekkel turnézhatok együtt, akiket mindig is csodáltam. Köszönöm a Crypta-nak a lehetőséget és a bizalmat, és köszönöm mindenkinek, hogy tárt karokkal fogadtak. Hamarosan találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2217807471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása