Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lzzy Hale: "Tudom, hogy sokan meglátják magukat az új dalokban"

2022. február 26. - Jurancsik Eszter

hale.jpg

Május 6-án jelenteti meg ötödik sorlemezét a pennsylvaniai Halestorm, amely korongnak a "Back From The Dead" címet adták. A címadó dalt és a The Steeple című szerzeményt már videoklipes formában is láthattuk, most pedig arról mesélt az énekesnő Lzzy Hale, honnan is jött az album címe.

Amikor megírtuk a címadó dalt, a Back From The Dead-et, azt mondtuk: >>Ó istenem. Pontosan így akarunk visszatérni. Pontosan ezt akarom a színpadon is mondani!<< Sokáig ez volt az album munkacíme is, amit folyamatosan próbáltunk felülmúlni jobb címekkel, összeírtunk egy listát vagy 60 címmel, de végül azt mondtuk: >>Ezek nagyon szarok.<< Így végül a Back From The Dead mellett döntöttünk.

- részletezte a munkamenetet Lzzy, majd így folytatta:

Az egész album ilyen; egy utazás önmagad újrafelfedezéséhez, vagy ahhoz, hogy mit is jelent számodra a világ és az emberiség. A túlélésről is szól. Sokféle mentális betegségen is keresztülmegy a lemez, de alapvetően egy tükörképe annak az útnak, amin mindenki keresztülment. Alig várom, hogy az emberek hallhassák a dalokat. Tudom, hogy sokan meglátják saját magukat bennük, még azok a rajongók is, akik nem különösebben vonzódnak az ilyen témájú dalokhoz.

- zárta sorait.

hs.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7817766666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása