Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Halestorm: májusban érkezik az új album+klippremier: The Steeple

2022. február 04. - Jurancsik Eszter

hale.jpg

Tavaly tért vissza hosszabb szünet után a pennsylvaniai Halestorm a Back From The Dead című dallal, amelynek videoklipje igen véresre sikeredett, és amely szerzemény kapcsán a banda felfedte: olyan dalt akartak adni a világnak, amelyet a kapuk megnyitásakor üvöltve énekelhetünk.

A zenekar legutóbbi albuma 2018 nyarán, "Vicious" címmel jelent meg, amely szép sikereket hozott a Lzzy Hale vezette csapatnak, a napokban pedig a csapat bejelentette: készül, az ötödik nagylemez, amely "Back From The Dead" címmel, 2022. május 6-án kerül boltokba.

Mint azt Lzzy elárulta: a koronavírus-járvány kitörése előtt kezdték írni az új albumot.

Ezt a lemezt körülbelül a COVID-19 elszabadulása előtt kb. három hónappal kezdtük el írni. Miután lezárás alá kerültünk, nem tudtunk koncertezni és turnézni, egy sötét helyre zuhantam, és egyfajta identitás-krízisbe kerültem. Ez az album azt a történetet meséli el, ahogyan kimásztam ebből a szakadékból. Ez egy utazás a mentális egészség, a romlás, a túlélés, a megváltás, az újra-felfedezés és az emberiségbe vetett hit megőrzésének útján.

- fedte fel az újdonság koncepcióját az énekesnő.

A lemez dallistája:

1. Back From the Dead

2. Wicked Ways

3. Strange Girl

4. Brightside

5. The Steeple

6. Terrible Things

7. My Redemption

8. Bombshell

9. I Come First

10. Psycho Crazy

11. Raise Your Horns

A borító:

hs.jpg

Megérkezett a lemez második klipes dala is, amely a The Steeple című dalhoz készült, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1217168660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása