Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Véres videóval tért vissza a Halestorm

2021. augusztus 20. - Jurancsik Eszter

237023076_384403583049322_4189030799596048182_n.jpg

Vicious címmel, 2018 nyarán jelent meg a pennsylvaniai Halestorm legutóbbi lemeze, amely kiadvány igen szépen muzsikált a rajongók körében.

A Lzzy Hale vezette formáció azonban egy ideje dolgozik új albumán, amely előreláthatólag 2022-ben kerül boltokba. A napokban meg is jelent a beharangozó nóta, a Back From The Death, és a hozzá készült videoklip is, amely igencsak véresre sikeredett, már-már horrorisztikus hangulatú lett.

"A 'Back From The Dead' a túlélésről szól, noha nem fizikai értelemben, annak ellenére, hogy mindannyiunkat megérintett már a halál, különösen az utóbbi években. Ez a dal személyes és a mentális egészségről íródott. Egy olyan dalt akartam adni magamnak és a világnak, amit hangosan ordíthatunk, amikor a kapuk újra kinyílnak. A világ szélén álltam, teljesen elveszve a feledésben, és a két lehetőség közül ez volt a nehezebb, de nem hagytam, hogy a sötétség és a depresszió a fejemben idő előtt megássa a síromat. Nem ültem le hagyva, hogy magával ragadjon. Letöröltem a nevemet a sírkövemről, úgyhogy tartsátok meg az imáitokat, visszatértem! Remélem, hogy ez a dal, ahogyan neked adom, emlékeztet téged az erődre, és arra, hogy nem vagy egyedül!"

- magyarázta Lzzy, aki többször hangot adott annak, hogy fontos beszélni a mentális problémákról, illetve Jill Janus öngyilkossága után #RaiseYourHorns elnevezés alatt buzdította az embereket arra Instagramján, hogy merjék felvállalni, ha depressziótól, vagy más lelki betegségtől szenvednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2816666010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása