Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb dal a Butcher Babies-től: It's Killing Time, Baby!

2021. augusztus 30. - Jurancsik Eszter

band-photo-butcher-babies-e1510658033565.jpg

A kaliforniai Butcher Babies dolgozik új nagylemezén, noha kiadót még nem találtak a Century Mediával történt szerződésbontás óta. Több szerzeményt is megmutatott rajongótáborának a Heidi Shepherd és Carla Harvey vezette formáció: a Bottom Of A Bottle-t, a Sleeping With The Enemy-t, a Yorktown-t, legutóbb pedig a Last Dance-t.

A napokban újabb dallal rukkolt elő a zenekar, amely az It's Killing Time, Baby! címet viseli, és amely nótában Craig Mabbitt, az Escape the Fate énekese is vendégszerepel. A számot egyébként a tengerentúlon ismert DC Comics egyik karaktere, a heavy metal fejvadász Lobo ihlette.

"Elkötelezett képregény-rajongó vagyok, nagyon szórakoztató volt az egyik legkedvesebb karakteremről, Lobóról dalt írni. És természetesen az is nagyszerű élmény volt számunkra, hogy csatlakozott hozzánk még egy énekes! Craig Mabbitt üvöltései egy teljesen más szintre emelték ezt a dalt. Jó szórakozást hozzá!"

- mesélte a szám kapcsán Carla, akinek 2011-ben saját képregénye is megjelent az Államokban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8016675294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása