Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Butcher Babies: videó készült a Sleeping With The Enemy-hez

2021. január 25. - Jurancsik Eszter

butcher-babies.jpg

December 11-én jelent meg a kaliforniai zenekar Sleeping With The Enemy című száma, amely már a második kislemezes dal volt a készülő új stúdióalbumról - elsőként a Bottom of a Bottle címet viselő szerzeményt hallhattuk.

A korong címét és megjelenési dátumát egyelőre titok övezi, ám a Heidi Shepherd és Carla Harvey énekesnők által vezetett banda most végre hivatalos videoklipet is készített a Sleeping With The Enemy-hez, amelynek kapcsán korábban Heidi elmondta:

"Ez a dal képmutatásról és az önmegvalósításról is szól. Utunk során hajlamosak vagyunk elveszíteni saját magunkat és az alapvető értékeinket. Ekkor megvizsgálod az életedben jelen lévő problémákat, és rájössz, hogy az ok nem más, mint te magad! Akár egy üveglencsén át szemléled az életet, akár összességében, elkerülhetetlen az a pont, ahol a rossz útról a jóra kell térnünk."

Íme, a videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7716403066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása