Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Butcher Babies - Red Thunder

2023. május 14. - Jurancsik Eszter

302151617_636459207838345_6591985678458831737_n.jpg

Új kislemezzel jelentkezett a kaliforniai Butcher Babies. A Heidi Shepherd és Carla Harvey énekesnők vezette zenekar közel három éve dolgozik új nagylemezén, amelyről eddig öt számot -  Bottom Of A Bottle,  Sleeping With The Enemy,  YorktownLast Dance , It's Killin' Time, Baby!  -megjelentettek.

A készülő korong kapcsán a banda elmondta: súlyos anyagra számíthatnak a rajongók, azonban azt még nem tudni, hogy a lemez pontosan mikor kerül boltokba.

Két nappal ezelőtt felkerült a Youtube-ra a csapat hatodik szerzeménye, amely a Red Thunder címet viseli. 

A Red Thunder utalás első albumunk, a "Goliath"-ra stílusára és hangzására, amely pontosan tíz évvel ezelőtt repítette a Butcher Babies-t a metal színterére! A groove-os, hörgős, thrash-es elemek mellett ez a dal a zenekar sötétebb, fájdalmasabb és érzelmesebb oldalát is megmutatja. 

- vezette fel a szerzeményt az együttes, azt pedig korábban megtudhattuk: a tél folyamán rögzítették az újdonságot a semmi közepén, Michigan államban, ez a hangulat pedig érezhető is lesz a dalokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7618123676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása