Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Butcher Babies: itt a Yorktown videoklipje!

2021. február 16. - Jurancsik Eszter

bubs.jpg

Néhány napja rukkolt elő a kaliforniai Butcher Babies a Yorktown című új szerzeményével, amely immáron a harmadik nóta a csapat készülő új nagylemezéről.

A Heidi Shepherd és Carla Harvey énekesnők által vezetett együttes tavaly mutatta meg a rajongóknak a Bottom of a Bottle és a Sleeping With The Enemy című dalokat és a hozzájuk készült videókat, a mai nappal pedig a Yorktown-hoz is kisfilm készült, amelyet igen különleges módon rögzített a formáció. 

"Ezt a videót Orem-ben (Utah állam) forgattuk a szüleim filmstúdiójában, a Shepherd Grip & Lighting-ben, ahol az egész család összefogott az dolog érdekében. Határozottan kijelenthetem, hogy ez családi ügy volt. A szüleim, és az öt testvérem készítették a díszletet, a világítást, üzembe helyezték az eszközöket, illetve sok szerepet vállaltak a kamera előtt és mögött is. Szerencsénk volt, hogy a sógorom, a híres VFX-művész, Aaron Sorensen vezényelte a folyamatot."

- fedte fel a kisfilm titkát Heidi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2016429010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása