Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: ötéves a The Shadow Self

2021. augusztus 07. - Jurancsik Eszter

tarja-turunen-hot-sexy.jpg

2016 tavaszán fedte fel Tarja, miszerint The Shadow Self címre keresztelt lemeze az év augusztusában látja meg a napvilágot, ám addig sem hagyta csemege nélkül fanjait a finn szépség. The Birghtest Void címmel középlemezt dobott piacra, amelyen néhány dal helyet kapott a stúdióalbumról is, amely augusztus 5-ével szabadult a világra.

r-8704897-1466973663-5361_jpeg.jpg

Elsőként a dallamos, pörgős No Bitter End című szerzeménnyel jelentkezett az egykori Nightwish-frontasszony, ezt követte az Innocence, amely hűen tükrözte az énekesnő azon kijelentését, miszerint a klasszikus zene az igazi szerelme, a videoklip pedig igen érzelmesre sikeredett. Helyet kapott az albumon a Muse Supremacy című nótájának feldolgozása is, az Eagle Eye-ban pedig Tarja öccse, Toni is énekel. 

Az album megjelenésének napján kezdődött a németországi Wacken Open Air fesztivál, ahol Tarja is tiszteletét tette. Ezen a koncerten csendült fel a frissen boltokba került korong jó pár dala, közöttük a Demons In You című duett is, amelyet az Arch Enemy énekesnőjével, Alissa White-Gluzzal vett fel, és a fesztiválon is közösen adták elő.

Tarja egy igen kemény anyagaként definiálta a kiadványt, és bár sokak szerint gyenge lett, mi mégis imádjuk.

Pörgesd velünk Te is a The Shadow Self-et!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1416651366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása