Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Anette Olzon - Sick of You

2021. július 19. - Jurancsik Eszter

olzonpic621.jpeg

Szeptember 10-ével jelenteti meg második szólóalbumát Anette Olzon, amely kiadvány a Strong címet viseli majd. Az egykori Nightwish-frontasszony készülő újdonságáról felfedte: teljesen más lesz, mint a 2014-es Shine. Utóbbi korongon hallható dalok főleg személyes élményeiről íródtak, ám a Strong-on - amelynek producere nem más, mint Magnus Karlsson, akinek Heart Healer nevű projektjében is énekel Anette - a világ dolgairól hallhatunk majd szerzeményeket, és elődjénél jóval durvábban fog szólni. A főállású nővérként, és nemsokára szülésznőként is ténykedő énekesnő olyan együttesek munkásságából merített ihletet a dalok készítésekor, mint az In Flames vagy a Dimmu Borgir. Férje, Johan Husgafvel, aki a Pain zenésze, szintén zenésztársai közt szerepel - ő basszusgitározik az albumon.

Júniusban debütált az album első beharangozója, a Parasite, néhány napja pedig a svéd csillag elárulta: hamarosan érkezik a második kislemezes nóta is. Ígéretéhez híven a Youtube-on meghallgathatóvá vált az új dal, a Sick of You. Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2416632630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása