Klippremier: Linkin Park - Over Each Other

2024. október 24. 21:41 - Jurancsik Eszter

linkinpark_jamesminchin2_638-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

November 15-én, "From Zero" címmel jelenik meg az új felállású Linkin Park lemeze - az első Emily Armstronggal, a banda diszkográfiájában pedig a nyolcadik.

A zenekar 2017-ben, Chester Bennington tragikus halálát követően felfüggesztette működését. Mike Shinoda azonban a közelmúltban felfedte, hogy 2019-ben találkozott Emilyvel, a Dead Sara nevű amerikai alternatív rockegyüttes énekesnőjével, aki 2005 óta van jelen a zenei színtéren. Bár eredetileg nem tervezték a Linkin Park újraindítását, a közös dalszerzés során természetes módon született meg a csapat újraéledésének lehetősége. Egyúttal a ritmusszekcióban is történt változás, Rob Bourdon elhagyta a bandát, helyére Colin Brittain került.

A zenekar első új dala, a The Emptiness Machine szeptember 5-én jelent meg, amelyet egy élő közvetítés keretében mutattak be. Ugyanekkor jelentették be Emily csatlakozását, valamint a közelgő turnét. Ezt követte szeptember 24-én a Heavy Is The Crown, amely a 2024-es League of Legends világbajnokság hivatalos dala lett.

A legújabb dal, az Over Each Other ma jelent meg videoklippel együtt. A kisfilmet a zenekar szöuli koncertje után forgatták, rendezője pedig Joe Hahn, a csapat koreai származású DJ-je volt. Hahn nem először bizonyított rendezőként - korábban olyan ikonikus Linkin Park-dalok klipjeit is ő jegyzi, mint a Somewhere I Belong, a Numb és a From The Inside.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr118715748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása