Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: "Az új albumunk saját magunkról szól"

2021. június 17. - Jurancsik Eszter

 

60cb5e3f-jinjer-to-release-wallflowers-album-in-august-music-video-for-first-single-vortex-streaming-image.jpeg

A mai napon jelentette meg új klipjét a Jinjer, amely a Vortex című új dalukhoz készült. Felfedte az ukrán együttes új nagylemezének címét is - Wallflowers címmel, augusztus 27-ével kerül a boltok polcaira, korábban pedig a csapat elárulta: jóval sötétebb, mint az eddigi albumaik, "semmiféle mentális támogatást" ne várjunk a dalcsokortól.

A klippremier kapcsán egy kicsit bővebben is mesélt a lemezkészítésről Eugene Abdukhanov basszusgitáros. Megtudhattuk: ez a korong magáról a zenekarról szól.

Kitermelhettük volna azt, amit a kollegáink elvártak tőlünk, vagy vég nélkül gyárthattuk volna a "Pisces" klónjait, de ezt soha nem tettük, és soha nem is fogjuk tenni. Ehelyett egy olyan albumot készítettünk, amelynek érzelmi skálája a valaha volt legdurvább agressziónktól a legösszetettebb dallamokig és a legmelankolikusabb hangulatokig terjed, amit valaha is kaphattál a zenénktől. Úgy döntöttünk, hogy minden lehetséges stílusbeli határt lerombolunk, tekintet nélkül az pénzügyi sikerekre vagy a korábbi albumainkkal való versenyzésre.

- utalt ezzel arra a tényre, hogy a formáció eddigi legnézettebb klipje az 50 millió megtekintés felett járó Pisces, és amelynek virálissá válása nemigen tetszik a bandának.

Az első dal, amit felvettünk a lemezre és az első dal, amit élőben játszottunk (a 'Hellfest From Home' 2021-es koncerten). Szerintünk egy tökéletesen kiegyensúlyozott dal. Egy történet, amit a zenén keresztül mesélünk el, és megérdemelt egy hozzá tökéletesen illő videót is.

A klip egy utazás, aminek egy újabb üzenetet ad a dalnak, ahogyan Tatiana a nehéz gondolatok terhéről énekel, és arról, hogy ez milyen pusztító tud lenni. A videó azt tükrözi, amivé a világ sajnos sokunk számára vált...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3716596944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása