Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Virtuális koncertet ad a Within Temptation

2021. június 01. - Jurancsik Eszter

Bár lassan csillapodni látszik a világot 2020 eleje óta rettegésben tartó koronavírus-járvány, a zenészek, együttesek turnéjai még nem kerülhetnek megrendezésre, ám ez sem szabhat gátat a mókának. Néhány napja a Nightwish rögtön két virtuális bulival örvendeztette meg rajongóit, most pedig a holland Within Temptation jelentette be, miszerint ők is hasonlóképpen szórakoztatják nemsokára fanjaikat.

wt_black_setvexy_web.jpg

 

Örömmel jelentjük be, hogy meghívunk a Within Temptation: The Aftermath - Show a Virtual Reality-ba. Egy, a poszt-apokaliptikus világ különböző jeleneteiben játszódó műsort láthatsz, amelyben szemtanúja lehetsz az emberiség pusztulásának.
- olvasható az együttes friss hírlevelében, és igencsak látványos koncertet ígér a Sharon den Adel vezette banda, akik dolgoznak az új albumon, két dalt (Entertain You és The Purge) már hallhattunk, azonban a bulin egy vadonatúj szerzemény, a Shed My Skin is debütálni fog.
A jegyekről bővebb infó a zenekar honlapján!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7616579220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása