Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sirenia: klippremier és februárban új album - látható a borító is

2020. december 08. - Jurancsik Eszter

Nemrég számoltunk be arról, miszerint a norvég/francia együttes új, sorban tizedik lemezét készíti, amely kiadványnak a Riddles, Ruins&Revelations címet adta a banda, valamint forognak a kamerák a korong első videójához.

1393_photo_1.jpg

Mindeddig csak annyit lehetett tudni Emmanuelle Zoldanék új szerzeményéről, hogy az Addiction No. 1. címet viseli, és bele is pillanthattunk a kisfilmbe, azonban ma végre megérkezett a teljes videó, amely alapján nagyon úgy tűnik, hogy a stúdióalbum a 2018-as Arcane Astral Aeons vonalát követi majd némi modernebb hangzással fűszerezve, megjelenését pedig 2021. február 12-re datálja a zenekar.

A csapat alapítója, Moren Veland így mesélt az új dalról:

"Ez az első kislemezünk, amelyet megmutatunk a készülő albumunkról. Ez a dal a Sirenia modernebb oldalát mutatja meg, fülbemászó, ugyanakkor súlyos. Emellett adtunk hozzá némi elektronikus hangzást. Reméljük, tetszeni fog nektek!"

A lemez tracklistje a következő:

  1. Addiction No. 1

  2. Towards an Early Grave

  3. Into Infinity

  4. Passing Seasons

  5. We Come to Ruins

  6. Downwards Spiral

  7. Beneath the Midnight Sun

  8. The Timeless Waning

  9. December Snow

  10. This Curse of Mine

  11. Voyage Voyage

Morten azt is elárulta: a formáció új műve az élet legmélyebb és legsötétebb aspektusaiba kalauzolja el a hallgatót, mégis változatos lesz. Egy feldolgozás is helyet kapott a korongon, Desireless -alias Claudie Fritsch-Mentrop- 1986-os nagy sikerű Voyage Voyage című dalát is metálköntösbe bújtatta a csapat - Emmanuelle pedig a korábbi két albumon is énekelt anyanyelvén.

 

A borítóról is lehullott a lepel:

146156-sirenia-riddles-ruins-revelations.jpg

 

És az új videoklip!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr416324554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása