Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kukkants bele az új Sirenia-videóba!

2020. december 04. - Jurancsik Eszter

322847aac2dd2d4ec91a13981baf529c.jpg

A norvég és francia tagokból álló Sireniáról jó ideje tudni lehet, hogy szorgosan készíti új nagylemezét. E korong lesz a harmadik közös munka Emmanuelle Zoldan énekesnővel - ő váltotta a 2016 nyarán távozó Ailynt, a francia fronthölggyel közös első lemez Dim Days Of dolor címmel még az év novemberében napvilágot látott, 2018 októberében pedig jött az Arcane Astral Aeons.

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a zenekar új klipjét forgatja, most pedig betekintő is érkezett a kisfilmhez, amely az Addiction Nr. 1 címet fogja viselni, egyúttal az album címére is fényt derítettek Morten Velandék: Riddles, Ruins & Revelations címmel kerül majd boltokba, ám a pontos dátum még nem ismert.

Íme, az ízelítő az új klipből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr916318290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása