Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Within Temptation - The Purge

2020. november 20. - Jurancsik Eszter

Néhány nappal ezelőtt hozta rajongói tudomására a holland Within Temptation, miszerint új szerzeménnyel készülnek megörvendeztetni rajongóikat. 

unnamed_7_2.jpg

A hatosfogat utoljára májusban jelentkezett dallal, az Entertain You-vel, amelynek témáját az emberek sokszínűsége adta. Az együttes elárulta: készül a következő nagylemez, amely a 2019-es Resist folytatása, ahogyan azt is megtudhattuk, hogy a korong tematikáját a társadalmi problémák adják. Addig is, amíg az albumot ki tudják adni, több dallal is előrukkolnak.

Sharon den Adel, a frontasszony elmondta: hiányolja a fejlődést, a lázadó vért a metálzenében, ők azonban merészen kísérleteznek hosszú évek óta, a gótikus-szimfonikus metáltól indult zenekar most már teljes egészében a modern hangzást képviseli, akárcsak a friss dal, íme, a The Purge:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9916291986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása