Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence: decemberben online koncert!

2020. november 17. - Jurancsik Eszter

Idén tolta volna le a holland Within Temptation-nel közös turnéját az Evanescence, Worlds Collide elnevezés alatt, ám a tavaszra tervezett fellépéseket először szeptemberre kellett csúsztani a koronavírus miatt, majd miután ősszel a járvány ismét tombolni kezdett, a két csapat bejelentette: a bulik csak 2021 őszén lesznek megtartva, ha a pandémia csillapodik.

0212evv40x427.jpg

Az arkansasi csapat azonban szorgalmasan dolgozik új albumán, amely a The Bitter Truth címet viseli majd, valamint a Wasted On You, a The Game Is Over és a Use My Voice című dalokat megmutatták a rajongóknak. A lemez boltokba kerülésének időpontja még mindig nem ismert, eredetileg még az idei évben tervezte világra szabadítani a kiadványt a banda, ám a vírushelyzet miatt nem tudni semmit a dátumról.

Mindazonáltal az együttes rajongói nem maradnak vigasz nélkül: Amy Lee és társai december 5-én online koncertet adnak, és a fanok először hallhatják az új album dalait. Bár a tagok Nashville-ben, Sacramentóban és Németországban élnek, a virtuális térben találkozva kárpótolják a rajongókat az elmaradt koncertekért. 

ev_liveflyer_final1109-72dpi12.jpg

A bulira a jegyeket itt tudjátok megvásárolni, az időpont pedig 2020. december 5., szombat, magyar idő szerint este 22 óra.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2616289088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása