Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elhalasztja európai turnéját a Within Temptation és Tarja is

Újabb lemondások a koronavírus miatt

2020. március 13. - Jurancsik Eszter

Április 4-én indult volna közös turnéra a holland Within Temptation és az arkansasi Evanescence, Worlds Collide elnevezés alatt, amely koncertkörút 22 várost érintett volna, ám néhány perce Sharon den Adelék Facebookos oldalukon bejelentették: elmaradnak a bulik.

within-temptation-2018-promo-photo_1_1.jpg

2019 decemberében, a kínai Vuhanban koronavírus-járvány tört ki, amely szép lassan elérte Európát is, emiatt több zenekar is törölni kényszerült a turnéját - legutóbb az olasz Lacuna Coil jelentette be, hogy a hazájukban bevezetett szigorú óvintézkedések miatt törlik Dél-Ázsiába tervezett fellépéseiket. 

A Within Temptation a következőket üzente a fanoknak:

"Sajnálattal jelentjük be, hogy az európai turnénkat el kell halasztanunk. Ennek ellenére folytatjuk az előkészületeket egy minden eddiginél szuperebb koncertsorozatra, és még egy jó hírünk is van: az új Within Temptation-anyagról is tájékoztatunk benneteket, ha a turné elkezdődik! Alig várjuk, hogy újra lássunk benneteket! Addig is vigyázzatok magatokra. Jeroen, Mike, Stefan, Martijn, Ruud&Sharon."

 

Eközben a finn metálkirálynő, Tarja Turunen is nehéz szívvel, de közölte rajongóival: a biztonság érdekében elhalasztja a Franciaországot és Angliát érintő koncertjeit. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8515519774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása