Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nervosa: klippremier és új album januárban!

2020. október 13. - Jurancsik Eszter

Nagy port vert fel a brazil Nervosa rajongói körében, amikor április végén az énekes/basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto bejelentették: távoznak a formációból, magára hagyva a gitáros Prika Amaralt. Elmondásuk szerint a zenekar az utóbbi két évben nem úgy működött, ahogyan szerették volna. Nem sokkal később a két zenészlány Crypta néven alapított új együttest, és már az első album is készülőben van.

Azonban Prika sem búslakodott sokáig: kezébe véve a csapat sorsát, négyfősre bővítette az addig trióként számon tartott bandát, ismert metálcsajokkal kiegészülve. Basszusgitárosként az Abbath-ból és a Triumph Of Death-ből ismert, olasz származású Mia Wallace-t köszönthettük, a görög Eleni Nota neve a Mask Of Prosperoból és a Croque Madame kapcsán csenghetett korábban ismerősen, ő lett az új dobos, a mikrofont pedig Diva Satanica (alias Rocío Vázquez), a spanyol Bloodhunter frontasszonya örökölte meg. 

119451381_3234031053311983_1859454212496552095_o.jpg

Balról jobbra: Mia Wallace (basszusgitár), Eleni Nota (dobok), Diva Satanica (ének) és Prika Amaral (gitár)

Az vérfrissítésen átesett zenekar -Fernandáékhoz hasonlóan- szintén stúdióba vonult, elkezdte negyedik albumának felvételeit. Utolsó nagylemezük, a Downfall Of Mankind 2018-ban szépen muzsikált, hazánkban is fellépett vele az akkor még hármasban nyomuló együttes. 

A csajok most bejelentették: új albumuk lassan elkészül, és 2021. január 22-én, Perpetual Chaos címmel jelenik majd meg. 

Íme, a borító és a dallista:

nerv.jpg

01. Venomous
02. Guided By Evil
03. People Of The Abyss
04. Perpetual Chaos
05. Until The Very End
06. Genocidal Command
07. Kings Of Domination
08. Time To Fight
09. Godless Prisoner
10. Blood Eagle
11. Rebel Soul
12. Pursued By Judgement
13. Under Ruins
Ezzel egy időben a banda vadiúj videoklipje is elérhetővé vált a Youtube-on, amely a Guided By Evil című szerzeményhez készült, íme:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9116238492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása