Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nervosa: itt az új felállás!

Ismert zenészlányok a csapatban!

2020. május 06. - Jurancsik Eszter

Nemrég robbantotta fel a netet a hír, miszerint a brazil Nervosa két tagja, az énekes/basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto úgy döntött: távozik a zenekarból. Indoklásuk szerint a csapat az utóbbi két évben már nem úgy működött, ahogy szerették volna, ezért hagyták ott az egyedüli tagként megmaradt gitáros Prika Amaralt.

Azonban a csajok megnyugtatták az aggódó fanokat: a Nervosa nem hal meg, és hamarosan felfedik az új tagokat. Most elérkezett a pillanat, a csapatban Prika mellé érkezett még három tag, vagyis az eredetileg trióban nyomuló banda négyfősre bővült.

95991637_2867047840010308_1062712008681455616_o.jpg

Az újonnan érkezett zenészcsajok mindegyike ismert arc a metál szcénában: basszusgitárosként az Abbath-ból és a Triumph Of Death-ből ismert, olasz származású Mia Wallace-t köszönthetjük, a görög Eleni Nota neve a Mask Of Prosperoból és a Croque Madame kapcsán csenghet ismerősen, ő lesz az új dobos, a mikrofon mögött pedig Diva Satanica (alias Rocío Vázquez), a spanyol Bloodhunter frontasszonya áll majd. 

Tehát az eddig csak brazil tagokat számláló Nervosa nemzetközi együttessé változott, amelyről Prika így mesélt:

"Hihetetlen élmény volt találkozni ezekkel a tehetséges nőkkel. Nem volt könnyű kiválasztani őket, kénytelenek voltunk nemet mondani több remek zenésznek is. De a kérdés túllép ezen! Nagyon elégedett vagyok a választással. Már sok új dalötletet elmentettünk és megkezdtük azok írását. Úgy tervezzük, hogy a karantén ideje alatt fel is vesszük őket. Garantálom, hogy a Nervosa teljes gőzzel megy tovább!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2115665666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása