Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tracy Bonham-feldolgozással jelentkezett Mercedes Lander projektje

2020. szeptember 06. - Jurancsik Eszter

A kanadai Kittie-ről nem sok hír akad mostanság, ám azt tudni lehet, hogy Morgan Lander, a banda énekesnője tavaly szállt be a Karkaos nevű, death metalban nyomuló együttesbe, valamint szólóprojektet is indított Winterlvst néven.

bw1bikj.jpg

Most újabb hír érkezett a zenenekarról - ezúttal Morgan testvére, a Kittie-ben dobosi posztot betöltő Mercedes is hallatott magáról. A 2016-ban alakult The White Swan nevű, sludge/doom metalos formáció tagja lett, ahol nemcsak az ütős hangszerekért felel, hanem az énekért is. A csapat -amelyben Shane Jeffers gitárossal és Kira Longeuay basszerrel zenél együtt- eddig 3 középlemezt adott ki, a 4., legfrissebb EP szeptember  18-án lesz elérhető, Nocturnal Transmission címmel, amely 4 számot tartalmaz majd:

1. In Love And Ritual

2. Nocturnal Transmission

3. Purple

4. Tell It To The Sky (Tracy Bonham cover)

Utóbbi dalhoz készült most szöveges videó, amely a Youtube-on is elérhető, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1216191988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása