Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nemsokára debütál Marcela Bovio új projektje!

2020. július 14. - Jurancsik Eszter

A mexikói származású, de évek óta Hollandiában élő Marcela Bovio egy éve alapította a Dark Horse White Horse projektet, olyan zenészekkel karöltve, mint Jord Otto (ex-ReVamp, VUUR) és Ruben Wijga (ex-Revamp).

Azonban a csapat munkáját szögre kellett akasztani, ugyanis az ősz folyamán méhnyakrákkal diagnosztizálták a Stream of Passion egykori frontasszonyát, aki a kemoterápiás kezelések alatt sem hagyta el magát: amikor állapota engedte, a projekt éneksávjait rögzítette. Nemrégiben egy kontrollvizsgálat alkalmával az is kiderült: szervezetéből nyomtalanul eltűnt a daganat, úgyhogy újból teljes erővel a zenére fókuszálhat.

49074803_2069246986452172_3558777702095781888_n.jpg

Mai hírlevelében az énekesnő csupa jó hírrel szolgált fanjainak. Elárulta, hogy a kezelések nem viselték meg a hangját, noha igencsak rettegett ettől. Marcela elégedett a teljesítményével, és felfedte: hamarosan igen kemény zenével érkezik a Dark Horse White Horse, ugyanis egy EP-t vettek fel, öt számmal. 

Érdemes lesz tehát figyelni az énekesnőre és új bandájára!

unnamed.png

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4615994148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása