Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Szeptemberben érkezik a Stream of Passion középlemeze!

2023. július 16. - Jurancsik Eszter

stream-of-passion-band-2021.jpg

Nem kis megdöbbenést okozott a holland Stream of Passion, amikor tavaly ősszel bejelentették: hat évvel feloszlásuk után úgy döntöttek, hogy újra összeállnak és folytatják a zenélést. A banda reunion koncertjére - amely szeptember 9-én kerül megrendezésre a hollandiai Dynamo fesztiválon - mindössze öt óra leforgása alatt elkelt az összes jegy, ez pedig igencsak meglepte a Marcela Bovio énekesnő vezette csapatot, úgyhogy szeptember 8-án is lesz egy buli a fent említett rendezvényen.

Az énekesnő elmondta: amikor szólóalbumaira és másik projektjéhez, a Dark Horse White Horse-hoz írt zenét, nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy némely dal eléggé Stream of Passion-ös hangulatot áraszt, ahogyan a zenekar tagjai azt is észrevették, hogy a rajongók még mindig éneklik a számaikat. Mivel a zenészek barátsággal váltak szét, nem volt kérdés, hogy újra megpróbálják együtt, noha akadtak nehéz időszakok is: Marcela és a basszeros Johan van Stratum évekkel ezelőtt elváltak, ezt követően pedig az énekesnő megküzdött a méhnyakrákkal. 

Korábban a formáció rajongói segítségét kérte, hogy egy vadonatúj dalokkal megpakolt EP-t rögzíthessenek, a közösségi finanszírozás pedig sikeres volt, ugyanis tegnap bejelentették: szeptember 9-én, azaz a második koncert napján jelenik meg a középlemez, amely a "Beautiful Warrior" címet viseli majd, és az első szerzeményt már hallhattuk is - ez volt júniusban a The Hunter.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4018168099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása