Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dolgozik új projektjén Marcela Bovio

Betegsége ellenére aktív az énekesnő

2020. február 04. - Jurancsik Eszter

Marcela Bovióról decemberben derült ki: méhnyakrákkal küzd és kezelés alatt áll. A Stream of Passion egykori frontasszonya akkor azt írta, hogy orvosa jó hírekkel bíztatja, és reméli, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra. A MaYaN-ben is éneklő Marceláról tavaly írtuk meg, miszerint új projektet hívott életre Dark Horse White Horse név alatt.

974f538f2414fdf4b6287a8b2cd9b579.jpg

A formációban Jord Ottóval (ex-ReVamp, VUUR) és Ruben Wijgával dolgozik együtt a mexikói származású szépség, aki bár még most is kapja a kezeléseket, nem óhajt elmerülni az önsajnálatban: nemrégiben ugyanis Facebookján tette közzé: a terápia ideje alatt a csapat első lemezével foglalkozik, egészen pontosan az éneksávokat rögzíti. 

Tervei szerint a zenekar még idén bemutatkozik a nagyközönségnek, illetve a posztban megköszönte a rajongóknak a sok kedves üzenetet, jókívánságot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3415458982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása