Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Aleah - Vapour

Újabb videó a posztumusz lemezről!

2020. június 05. - Jurancsik Eszter
Tegnapelőtt írtuk meg, miszerint Aleah Stanbridge posztumusz albumáról újabb szerzemény érkezik a mai napon. Juha Raivio, miután több év munkája után néhai szerelme születésnapján, július elsején kiadja Aleah szólólemezét, két dalt már megmutatott a Trees of Eternity egykori énekesnőjétől: először a My Will-t, majd az Inverted Enlightmenthez érkezett szöveges kisfilm.
1312823495_1299312950_aleahsidegaze.jpg
Április 18-tól előredelhető a korong - négy éve, rák következtében ezen a napon hunyt el az angyali hangú és szépségű Aleah - mindössze 39 éves volt. Juha, aki a Trees of Eternityben zenésztársa is volt az énekesnőnek, először kiadta a Trees of Eternity első és egyben utolsó korongját Hour Of The Nightingale címmel, majd a Hallatar formációval (amelynek Gas Lipstick, a HIM ex-dobosa és az Amorphis-énekes Tomi Joutsen is tagja) és a Dracionian-frontlány Heike Langhans-szal vette fel a No Stars Upon The Bridge című lemezt, amelyen szintén felhasználták Aleah verseit és demovfelvételeit. Mindkét kiadvány hatalmas siker lett, és bár a finn gitáros szerette volna hamarabb megjelentetni Aleah szólóanyagát, elsődleges zenekara, a Swallow The Sun körüli munkálatok lefoglalták. Július elsejétől azonban kapható lesz a lemez, amelyről most érkezett meg a harmadik nóta, a Vapour, íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6715742228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása