Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett az első dal Aleah Stanbridge szólóalbumához!

Előrendelhető az album is!

2020. április 18. - Jurancsik Eszter

full_1_1.jpg

A néhai Aleah Stanbridge (1976.07.01.-2016.04.18.)

 

Nemrég jött a hír, miszerint a Trees Of Eternity 2016-ban, rákbetegségben elhunyt énekesnője, Aleah Stanbridge posztumusz albuma nemsokára boltokba kerül: egészen pontosan születésnapján, július 1-jén lesz kapható a korong, amely azonban már most előrendelhető a Svart Records kiadó honlapján - ma 4 éve, hogy a szépséges, angyali hanggal megáldott Aleah meghalt. A kiadvány simán csak az Aleah címet kapta az énekesnő után, és dupla CD-n jelenik majd meg, az első lemezen akusztikus verzióban hallhatjuk a szerzeményeket, a másodikon elektronikus hangzással. Borítója így fest majd:

aleah_kansi-scaled.jpg

A dalok címei:

Album 1. Acoustic.

1.Vapour

2.Sacrifice

3.Open Sky

4.My Will

5.Breathe

6.Closing Under Pressure

7.Water and Wine

8.Terrestrial Torrents

9.Touch My Face

 

Album 2. Electric.

1.My Will

2.Sacrifice (feat. Anilah)

3.Inverted Enlightenment

4.Vapour

5.The Tower

6.Breathe

A dél-afrikai születésű, de családjával Svédországba települt Aleah 2007-ben jelentette meg Demo Master című anyagát, a dalok többsége erről a korongról származik. ITT tudod előrendelni a lemezt! Az énekesnő párja, egyben Trees Of Eternity-s zenésztársa, Juha Raivio korábban megírta: sok idejét lekötötte régebbi csapata, a Swallow The Sun, ezért jelenik csak meg most a lemez. Az első dal, a My Will már hallható is a Youtube-on, íme!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215620950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása