Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Amaranthe - Countdown

Megérkezett a formáció vadonatúj dala és egyben kisfilmje.

2018. szeptember 28. - Sarok Bettina

40681758_2077761145607955_1439963121341532290_n.jpg

Számos más zenekarhoz hasonlóan, az Amaranthe is október 19-re datálta új lemezük debütálását. A Helix elnevezésű korongról korábban már megismerhettük a 365 című nótát, amihez egy kisfilm is készült, és ami egyben a csapat első kislemeze is lett.

Az Elize Ryd, Nils Molin, valamint Henrik Englund Wilhelmsson vezette alakulat a közelmúltban adta hírül, miszerint hamarosan újabb dalt hoznak nyilvánosságra, mely szám ismételten egy videoklip keretein belül válik majd elérhetővé. Ha mindez nem volna elegendő, azt is megtufhattuk, hogy az ötödik Amaranthe-korong megírésa, és egybne rögzítése is csupán két hónapot vett igénybe, mely által felállították saját rekordjukat.

Az immár Angela Gossow szárnyai alatt tevékenykedő svéd/dán brigád a mai napon megtörte a találgatásokat, és végre megosztotta Countdown névre keresztelt tételét, amihez egy igen különleges klip készült, és ami végül a második kislemezük lett.

Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6214269383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása