Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Tarja - Undertaker

Megérkezett a második kislemez.

2018. június 22. - Sarok Bettina

750_1468723319578af0775c2bb5_23812063.jpg

Alig egy hónapot kell várni a tűkön ülő fanatikusoknak arra, hogy végre kezükbe vehessék a finn metálkirálynő vadonatúj DVD-jét, az Act II-t. Néhány előzetes korábban már napvilágot látott, sőt nemrégiben debütálásra került az első kislemeznek megválasztott Love To Hate, mely nótához egy élőfelvételes kisfilm is készült.

Ezúttal is hatalmas izgalom övezi Tarja újdonságát, ennek fokozásának érdekében pedig néhány órája megosztotta a második kislemezként szolgáló Undertaker című számot, mely tétel szintén egy,a fellépésen rögzített video keretein belül került fel az earMUSIC lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. Íme:

 Köztudott, hogy a Nightwish eredeti énekesnője jelenleg is keményen dolgozik, hiszen gőzerőkkel készül új stúdiólemeze is, amit a jövő évben fog a boltok polcaira küldeni, elmondása szerint pedig ismét egy erőteljes korongot készül kiadni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4814064781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása