Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Exit Eden: videók a szeptemberi koncertről

Először lépett fel élőben a csapat

2017. november 18. - Jurancsik Eszter

Amanda Somerville, Marina La Torraca, Anna Brunner és Clémentine Delauney idén egyesítették erejüket és tehetségüket, megalapítva az Exit Edent. Első közös lemezükön, amely augusztus 4-én, Rhapsodies In Black címmel jelent meg, popszámokat bújtattak metálköntösbe. Olyan klasszikusok kaptak helyet az albumon, mint a Depeche Mode 1986-os Question Of Time-ja, Madonna 1998-as nagy sikerű Frozenje vagy éppen Lady Gaga Paparazzija.

exiteden2.jpg

Mivel az alapító Amanda tavasz végén áldott állapotba került ikreivel és elkapott egy légúti fertőzést, nem volt lehetőségük élőben bemutatni a korong dalait, de szeptember 22-én, a Hamburgban megrendezett Metal Dayz-en bepótolták ezt. 

Az eseményről videók is készültek, valamint a négy tehetséges lány korábban utalt arra a banda hivatalos Facebook-oldalán: nem a Rhapsodies In Black lesz az egyetlen közös munkájuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6813298867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása